• Forside
  • /
  • FAQ for leverandører på Frugtordninger.dk

Sådan fungerer det for leverandører på Frugtordninger.dk

Når du er blevet godkendt og oprettet, som frugtleverandør på Frugtordninger.dk, så får du mulighed for at se og byde på de indkomne forespørgsler på firmafrugt, skolefrugt eller frugt til institutioner her sitet.

For at blive godkendt, som leverandør, så skal du kontakte os på mail@frugtordninger.dk eller via vores kontaktformular her.


Information om nye tilbud

Lige så snart, at vi har modtaget forespørgslen fra én af vores brugere om et ønske om en frugtordninger, så kigger vi den igennem og tjekker op på om alle informationer er korrekte og fyldestgørende.

Når vi har verificeret oplysningerne, så sender vi information til samtlige af vores tilknyttede frugtleverandører, som har mulighed for at gå ind og kigge på den konkrete tilbud forespørgsel.


Bud på opgaven

Hvis frugtleverandøren finder opgaven interessant og har mulighed for kunne leverere, både ud fra type, geografi og volumen, så kan leverandøren vælge at byde på opgaven.

Der er maksimalt 3 frugtleverandører, som kan byde på hver enkelt opgave, dels for at sikre forbugeren ikke overdænges af tilbud, samt at leverandørerne finder det interessant at lave et ordentligt tilbud på opgaven og lægge ressourcer i det.


Kontakt til kunden

Når der er budt på opgaven, så bliver kontaktoplysningerne til kunden stillet til rådighed i systemet, hvorefter frugt leverandøren nu kan tage kontakt for evt. yderligere dialog og tilbudsgivning på opgaven.

Kunden kan frit vælge blandt de indkomne tilbud, hvis nogle af disse lever op til krav og forventninger.