Firmafrugtordning

Firmafrugtordninger er efterhånden blevet et af de mere udbredte personalegoder i Danmark. Firmafrugt er både stærkt værdsat af de ansatte og samtidig giver det sunde medarbejdere for arbejdsgiverne. Derudover er det, på linie med andre personalegoder, et stærkt led i brandingen af virksomheden og dermed en forøgelse af mulighederne for at tiltrække de rigtige medarbejdere.


firmafrugtordning

Information om firmafrugtordninger

Firmafrugtordninger er et af de få personalegoder, som medarbejderne ikke bliver beskattet af. Derfor er det interessant for både arbejdsgiver og medarbejdere at kigge på netop dette personalegode.

En firmafrugtordning kan fungere på mange forskellige måder og med meget forskelligt indhold. Der kan både bestilles "dogme" kasser og de mere luksuriøse kasser med mere eksotiske frugter, samt økologiske frugtkasser. Alt sammen er op til virksomheden om hvor meget de ønsker at investere i ordningen.

Det er muligt at bestille frugt med leverancer én gang om ugen eller flere gange om ugen. Ordningen kan både fungere ved at virksomheden modtager én stor frugtleverance eller opdelt i kasser passende til de forskellige afdelinger i virksomheden.

Modtag gratis uforpligtende tilbud på en firmafrugt ordning til din virksomhed.

Bestil her

Nemt at lave en firmafrugtordning

En firmafrugtordning er nem at etablere på arbejdspladsen. Aftalen indgåes typisk med et frugtfirma, som står for leveringen af frisk frugt på ugentlig basis. I praksis kan virksomheden selv vælge at fordele frugten eller lade frugtfirmaet stå for dette, som man leverandører også tilbyder. Alt man skal tage stilling til er hvilke typer frugt, som skal leveres og i hvilket interval.


Hvad koster en frugtordning?

En firmafrugtordning er samtidig også en af de billigste personalegoder og sundhedsfremmende tiltag, som kan gøres i virksomheden. Dette er sandsynligvis også årsagen til den store udbredelse af firmafrugt ordningerne herhjemme. Typisk regner man med ca. 1-2 stykker frugt om dagen til de ansatte, hvilket på månedlig basis kan gøres for ca. 50-100 kr. om måneden pr. medarbejder. Man kan altid justere antallet af frugter undervejs, hvis man finder ud af at medarbejderne spiser flere eller færre stykker frugt end først antaget.


6 om dagen

Sundhedsstyrrelsen anbefaler at vi spiser 6 stykker frugt og grønt om dagen. En firmafrugt ordning er med til at understøtte dette, så de ansatte kan få nemmere ved at opnå at spise de 6 stykker frugt og grønt om dagen. Når frugter er let tilgængelige i hverdagen, så er det også meget mere bekvemt og nemt at hurtigt spise et stykke frugt i løbet af arbejdstiden.

Du kan læse mere om 6 om dagen her: http://www.6omdagen.dk - Informationsportal om frugt fra bla. fødevarestyrelsen og sundhedsministeriet


Få et tilbud på firmafrugtordning

Indhent gratis og uforpligtende tilbud på en firmafrugtordning til din virksomhed her. Når du har indtastet dine ønsker til en frugtordning, så læner du dig stille og roligt tilbage og venter på at leverandørerne vender tilbage med skarpe tilbud på en frugtordning til dig.Modtag gratis uforpligtende tilbud på en firmafrugt ordning til din virksomhed.

Bestil her
Modtag gratis uforpligtende tilbud på en firmafrugt ordning til din virksomhed.

Bestil her