• Forside
  • /
  • Frugt til institutioner

Frugt til institutioner

En frugtordning i en institution er en god måde at for både forældre og pædagoger at få et sundt mellemmåltid mad. Ofte falder energien i løbet af dagen, hvor et friskt mellemmåltid med frugt er en god måde at få trivslen og energiniveauet op igen på.


frugt til institutioner


Frugtordning er nemt

Mange institutioner har i forvejen løsninger, hvor de enten selv står for indkøb af frugt eller hvor forældrene afleverer frugt i løbet af ugen. Det er en mere besværlig løsning, som kræver koordination fra institutionens side. En frugtordning vil lette administrationen af dette, så pædagogerne ikke skal bruge tid til dette mere.


Frugtordning kan gøres billigere

Derudover kan der også være penge at spare når et professionelt frugtfirma tager sig af den samlede leverance. Det er typisk større mængder frugt, så der kan sandsynligvis godt opnås en besparelse ved en sådan frugtordning.

Under alle omstændigheder anbefaler vi at institutionen forsøger at indhente nogle tilbud på hvad en sådan frugtordning vil koste, så man kender alternativet til den nuværende løsning.Modtag gratis uforpligtende tilbud på en frugtordning til din institution.

Bestil her


Modtag gratis uforpligtende tilbud på en frugtordning til din institution.

Bestil her