• Forside
  • /
  • Firmafrugt i København

Firmafrugt i København

Har du virksomhed i København og ønsker levering af firmafrugt til dine ansatte? Så har du heldigvis et stort antal muligheder, da de fleste større frugtleverandører netop leverer i hele Københavnsområdet.

Selvom virksomheden befinder sig i indre by i København, så kan du sagtens få firmafrugt leveret på adressen. Ofte leveres frugten om morgenen, hvor frugtleverandøren enten selv kan få adgang via nøgle eller nøglekort, eller du kan selv tage imod leverancen i døren. Tidspunktet for levering af firmafrugten kan arrangeres med leverandøren.


Opstilling af frugten

Du kan ofte selv vælge om du vil have frugtleverandøren til at opstille frugten for dig i de enkelte afdelinger, eller om du blot selv vil modtage firmafrugten i receptionen og så selv stå for fordelingen i de enkelte afdelinger. Det er helt op til dig selv.


Vil du have et tilbud på firmafrugt i København?

Du kan benytte vores tjeneste til at indhente tilbud på firmafrugt leveret til dit firma i København. Det er gratis og uforpligtende og vi har kvalitetssikrede leverandører i hele landet, som sidder klar til at byde på opgaven. Indhent tilbud på firmafrugt i København her.

Modtag gratis uforpligtende tilbud på en firmafrugt ordning til din virksomhed.

Bestil her
Modtag gratis uforpligtende tilbud på en firmafrugt ordning til din virksomhed.

Bestil her